Free SEO Tools

indir 1 film

27 Temmuz 2010 Salı

Melekler Şehri | City Of Angels | 1998 | DVDRip











City of Angels (1998)


Yıl : 1998
Tür : Drama, Fantasy, Heyecan
Yönetmen : Brad Silberling
Senaryo : Wim Wenders, Peter Handke
Ülke : Germany, USA

Aktörler ;

Nicolas Cage, Meg Ryan, Andre Braugher, Dennis Franz, Colm Feore, Robin Bartlett, Joanna Merlin, Sarah Dampf, Rhonda Dotson, Nigel Gibbs, John Putch, Lauri Johnson, Christian Aubert, Jay Patterson, Shishir Kurup


Bir melek bir faniye aşık olup melekliğinden vazgeçmeye razı olur, mantıklı ve yetenekli bir doktor olan kadın o güne kadar inanmadığı bir varlığa gönlünü kaptırırsa ne olur? Melekler Şehri (City of Angels) oldukça alışılmış bir fanteziyi karşımıza getiriyor. Ancak melek son yılların popüler erkeği Nicholas Cage, karşısında da duygusal komedilerin vazgeçilmez ismi Meg Ryan olunca işler değişiyor.

Filmde melek Seth (Cage) Los Angeles üzerinde gezinirken bir hastasını nedensiz bir şekilde ameliyat masasında kaybetmiş, kendine güveni sarsılmış kalp cerrahı Maggie Rice (Meg Ryan) ile karşılaşır. Seth her ne kadar orada ölen hastaya yardım için bulunsa da Rice halinden etkilenir ve ona yardım etmeye karar verir. Doktora kendine güvenmeyi aşılarken ona aşık olur ve dünyevi hayata karışmak için büyük bir istek duyar. Bunu da başarır. Ancak Rice bu şüpheli ve geçmişinden yoksun adama önceleri bağlanmaktan korkar, hatta o güne kadar inandığı şeyleri altüst ettiği için öfkelenir. Ama onu öncekilerle kıyaslanamayacak kadar sever. Aşkı için meleklikten vazgeçen Seth ise yeryüzündeki karmaşık hayatı yaşadıkça umutsuzluğa kapılır.

Yönetmenliği Brad Silberling tarafından üstlenen 'Melekler Şehri' ünlü Alman yönetmen Wim Wenders'in 'Berlin Üzerinde Gökyüzü' adlı filminden uyarlanmış bir senaryoya dayanıyor. Filmde 'En İyi Film Müziği' dalında Oscar kazanan, 'Sevgili', 'İnsan Yüreğinin Haritası', 'Betty Blue' gibi filmlerin müziklerini besteleyen Gabriel Yared'in özgün müzikleri yanında U2, Alanis Morisette, Peter Gabriel ve Paulo Cole gibi müzisyenleri de kullanılmış. Wim Wenders'in nerdeyse tüm filmlerine müzik yapan U2'nun özellikle bu filme de şarkı vermesini isteyen yapımcılar gruptan 'Pop' albümünde yer alan 'If God Would Send His Angels' şarkısını almış.

















RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting




Hotfile.com: One click file hosting: Melekler.Sehri.1998.DVDRip.TR.www.storedivx.com.pa rt1.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Melekler.Sehri.1998.DVDRip.TR.www.storedivx.com.pa rt2.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Melekler.Sehri.1998.DVDRip.TR.www.storedivx.com.pa rt3.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Melekler.Sehri.1998.DVDRip.TR.www.storedivx.com.pa rt4.rar




storage.to - Download

0 yorum:

Yorum Gönder